GIDA -KAHVE alanında faaliyet gösteren firmamız için,
30-35 yaş aralığında,
En az lisans mezunu
Kadın/Erkek
Ön muhasebe Mesleğinde,
Muhasebe e arşiv- e fatura kesebilecek cari işlemleri yapabilecek çek vb. haftalık aylık raporlama yapabilecek, puantaj hesaplayabilecek, haftalık ödeme listesi hazırlayabilecek, çek ve banka işlemlerinin takibini yapabilecek. Yönetime yardımcı personel aranmaktadır.
Yemek var, servis duruma göre
Çalışma gün ve saatlerimiz 6 gün haftaiçi : 09.00- 18.30 cumartesi 09:00-12.30
Telefon numarasına whatsapp tan cv iletiniz LÜTFEN.
Gamze Hanım , 0 501 154 74 08
Kaç personel ihtiyacı olduğu: 1
İşin tanımı ve ayrıntıları: Muhasebe e arşiv- e fatura kesebilecek cari işlemleri yapabilecek çek vb. haftalık aylık raporlama yapabilecek, puantaj hesaplayabilecek, haftalık ödeme listesi hazırlayabilecek, çek ve banka işlemlerinin takibini yapabilecek. Yönetime yardımcı personel aranmaktadır
Çalışma adresi: erenler mahallesi 1199 sokak no:15/Z01 ERENLER/SAKARYA
Önemli Not 1: Şartları uygun olan adayların öncelikle İŞKUR ilanı üzerinden başvurularını gerçekleştirmeleri, başvuru sonrasında işveren ile iletişime geçmeleri; CV talep edilen ilanlarda ise özgeçmişlerini ilettikten sonra işverene bilgi vermeleri, başvuru sürecinin sağlıklı şekilde yürütülebilmesi açısından önem arz etmektedir.
Önemli Not 2: Başvuru sırasında "Meslek eşlemesi hatası" alan adayların, Özgeçmiş Düzenle > Meslek Bilgileri bölümüne ilanda belirtilen mesleğin tam unvanını ekleyerek özgeçmişlerini güncellemeleri, ardından başvurularını tekrar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.