BEDEN İŞÇCİSİ
Organik Gıda sektöründe 2017 yılından beri faaliyet gösteren firmamız, konvansiyonel gıdaların sağlıklı alternatiflerini organik ve temiz içerikler ile yeniden tasarlayarak müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. Yurt içinde ve yurtdışında sektördeki perakende mağazaların tedarikçiliğini yapan firmamız çocuk ve bebek beslenmesine uygun gıdalar konusunda çalışmalarını yoğunlaştırmıştır.
İş Tanımı
Gelen ürünleri depo planına uygun şekilde, eksiksiz olarak doğru raflara ve lokasyonlara yerleştirmek,
Paketleme ve kargo ekibinin siparişleri hızlıca toplayabilmesi için ürünlerin her an erişilebilir olmasını ve raf düzenini sağlamak,
Depo içi mal kabul, etiketleme ve periyodik stok sayım süreçlerine destek olmak,
Hasarlı veya hatalı ürünleri tespit edip ilgili yöneticiye anında raporlamak,
Deponun genel temizlik, tertip ve düzenini sürekli korumak.
Aranan Nitelikler
18 - 35 yaş aralığında,Tercihen en az lise mezunu, Tercihen Forklift kullanabilen
Erkek,
Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, fiziksel olarak çalışmaya engeli olmayan,
Takım çalışmasına yatkın, iletişim becerileri gelişmiş,
Sorumluluk sahibi, disiplinli, dikkatli ve öğrenmeye açık,
İş sağlığı ve güvenliği kurallarına titizlikle riayet eden, Hijyen ve temizlik kurallarına önem veren ve bu konuda titiz.
Yemek: Var
Servis: Hayır
Çalışma Yeri: Ecoloni Gıda, Erenler Mh. 1246 Sk. No:12 Erenler /SAKARYA (E-Ticaret Depo)
Çalışma Gün ve Saatlerimiz: Hafta içi: 08:30- 17:30/ C.tesi: 14:00
Not: 18.09.2026 tarihinde Saat 14:00 ‘de Sakaya İŞKUR binasında iş görüşmesi yapılacaktır.
Önemli Not 1: Şartları uygun olan adayların öncelikle İŞKUR ilanı üzerinden başvurularını gerçekleştirmeleri, başvuru sonrasında işveren ile iletişime geçmeleri; CV talep edilen ilanlarda ise özgeçmişlerini ilettikten sonra işverene bilgi vermeleri, başvuru sürecinin sağlıklı şekilde yürütülebilmesi açısından önem arz etmektedir.
Önemli Not 2: Başvuru sırasında "Meslek eşlemesi hatası" alan adayların, Özgeçmiş Düzenle > Meslek Bilgileri bölümüne ilanda belirtilen mesleğin tam unvanını ekleyerek özgeçmişlerini güncellemeleri, ardından başvurularını tekrar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.