Hidrolik çapak kesme preslerinde ve özel makinalarda alüminyum parça işleme, kontrol, eğe, çapak alma, yağlama, dizme yapabilecek,tesviye operatörü açık pozisyonlarımızla ilgili, yetiştirilmek üzere, 3 vardiya çalışabilecek 22-32 yaş aralığında ve emekli olmayacak mesai arkadaşları aramaktayız.
3 vardiya (08:00/16:00-16:00/00:00-00:00/08:00)
Firmamızda TÜRK METAL SENDİKASI bulunmaktadır.
Sosyal Haklar; İkramiye, yakacak, bayram yardımları, erzak çeki, tamamlayıcı sağlık sigortası, çocuk parası, doğum yardımı, ölüm yardımı, öğrenim yardımı, yıllık izin yardımı, servis, vs.
Servis güzergahları; Tuzla Aydınlı, Tuzla İçmeler, Tuzla Şifa, Tuzla Mimarsinan, Tuzla Aydıntepe, Tuzla Orta Mahalle Kartal E-5 ve Soğanlık, Pendik E-5 ve Şeyhli, Darıca, Maltepe E-5 ve Gülsuyu, Darıca ve Maltepe arası E-5
Hidrolik çapak kesme preslerinde ve özel makinelerde alüminyum parça işleme kontrol , eğe, çapak alma, yağlama , dizme yapabilmelidir.