Pres makineleri konusunda deneyimli ya da yetiştirilmek üzere, üretim süreçlerine ve iş güvenliği kurallarına uygun olarak 2 vardiya sisteminde çalışabilecek personel alınacaktır.
Görev tanımı : Önceden hazırlanmış ürünü oluşturan yarı mamullerin, bir kalıp içerisinde, kauçuk ile birleştirilerek sıcaklık ve basınç altında gerçekleştirilen vulkanizasyon işlemi sonrasında ürün haline getirilmesi gerçekleştirilir.
Çalışma saatleri: 2 Vardiya 08:00 - 17:45, 22:00 - 08:00 1 saat yemek molası 15 er dakika ara dinlenme vardır,
Ara molalarla birlikte haftalık 45 saat çalışma vardır.
Hafta sonu çalışma yoktur (Hafta sonu çalışma olursa fazla mesai ücreti ödenecektir)
Servis güzergahı (Detaylı):
1.SERVİS
Hasanağa , Göçmen konutları, Görükle, Geçit, Emek, Esentepe, Acemler , Millet mahallesi, Çevre yolu, Gürsu
2. SERVİS
Hasanağa , Çalı yolu , Küçük sanayi, Ata bulvarı, Mudanya yolu, Acemler, Kanal boyu, Çevre yolu,, KüçükbalıklıI, Başaran, Hipodrom, Gökdere, Beyazıt, Eğitim mah.