VİT Makina Ticaret olarak Otomotiv ve Beyaz Eşya sanayine CNC boru kesme, CNC boru büküm, Boru uç şekillendirme, Sert Lehimleme kaynağı, Mig/Tig/Punta kaynak gibi her türlü boru şekillendirme ve kaynak işlemleri yapan firmaya “Kalite Kontrol Personeli” olarak çalışacak personel aranmaktadır.
- Ürün Kalite Planlarına göre Proses Kalite Kontrollerini gerçekleştirmek ve ölçü veri formlarına kayıt etmek.
- Kontroller sonucunda, gerekir ise ürünü bloke etmek ve uygun olmayan ürünlere müdahale etmek ve karar verme sürecinde görev almak.
- Üretim esnasında her bir proses için belirlenen kriterlere göre görsel ve ölçüsel uygunluğunu kontrol etmek.
- Üretim ve final prosesinde denetimler yapar ve herhangi bir uygunsuzluk durumunda üretimi durdurur.
- Makinalarda yeni üretime başlanacak parçalarda ilk ürün kalite onayı için kontrolleri yapmak ve onay vermek.
- Kalite Yöneticisi tarafından verilen görevleri yerine getirmek.
Not: CV olmayan başvurular geçersiz sayılacaktır.
Belirtilen özelliklere sahip kişilerin özgeçmişlerini aşağıda bulunana mail adresine mail atmaları gerekmektedir.
Uygun görülen kişiler yüz yüze görüşme için iş görüşmesine çağrılacaktır.
Çalışma şekli hafta içi çalışma şeklindedir.
2 Vardiya çalışılmaktadır, cumartesi- pazar tatil. Çalışma saatleri;
- 07:30 - 17:30
- 11:30 - 21:30
Kök ücret işverenle görüşmede belirtilecektir, hafta sonu fazla mesai ücreti verilmektedir.
Servis ağı hakkında yüz yüze bilgi verilecektir.
İŞKUR sisteminden başvurunuzu yapıp, CV nizi belirtilen mail adresine gönderiniz. Uygun adaylarla işyeri iletişime geçecektir.