İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
Günlük yemek menüsüne uygun şekilde yemeklerin hazırlanması ve pişirilmesi.
Gıda güvenliği ve hijyen kurallarına eksiksiz uymak (ISO 22000, HACCP vb.).
Malzeme stok kontrolünü sağlamak, eksik malzemeleri üst yönetime bildirmek.Kullanılan ekipmanların temizliğini ve bakımını yapmak / yaptırmak.Mutfak araç ve gereçlerini doğru kullanmak, zarar vermemek.Yiyeceklerin doğru koşullarda saklanmasını sağlamak (soğuk zincir takibi, uygun depolama).Menü geliştirme süreçlerine katkıda bulunmak (talep edilirse).Mutfak içi iş bölümü ve düzenine riayet etmek.
Mutfak personeliyle uyum içinde çalışmak, gerektiğinde ekibe destek olmak.
Çalışma alanının temizliği ve düzeninden sorumlu olmak.İsrafı önlemek için porsiyonlama ve malzeme kullanımı konusunda dikkatli olmak.İş sağlığı ve güvenliği kurallarına uymak.Ürün kalitesini kontrol etmek ve standartları sağlamak
Vardiyalı çalışma vardır.
|
| |
| Meslek Bilgileri |
|
Servis Elemanı (Garson)
|
Yıl
 
|
|
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
İlköğretim
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Önlisans
|
|
|
|
|