İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
-
Tahin, helva ve susam bazlı ürünlerin üretim ve kalite süreçlerinin tamamından sorumlu olmak
-
HACCP, ISO 22000, BRC, IFS, Kosher, Helal gibi kalite ve gıda güvenliği sistemlerinin kurulması, yürütülmesi ve takibi
-
Üretim süreçlerinin Türk Gıda Kodeksi ve ilgili mevzuata uygunluğunu sağlamak
-
Hammadde, yarı mamul ve mamul kalite kontrollerini yapmak ve kayıt altına almak
-
Resmi denetimler (Tarım ve Orman Bakanlığı vb.) ve müşteri denetimlerine hazırlık ve eşlik etmek
-
Belge ve dokümantasyon süreçlerini yönetmek
-
Üretim personeline hijyen, kalite ve gıda güvenliği eğitimleri vermek
-
Ürün izlenebilirliği, lot takibi ve geri çağırma prosedürlerini yürütmek
-
Gerekli durumlarda ihracat dosyaları ve kalite evraklarını hazırlamak
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
-
Üniversitelerin Gıda Mühendisliği, Ziraat Mühendisliği veya Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezun
-
İlgili Mühendis Odasına kayıtlı olmak (zorunlu)
-
Gıda üretim tesislerinde kalite, üretim veya gıda güvenliği alanında en az 1 yıl deneyimli
-
HACCP ve ISO 22000 sistemlerine hâkim
-
Resmi mevzuat ve denetim süreçleri konusunda bilgili
-
Tercihen tahin, helva, susam, yağlı tohumlar veya benzeri ürün gruplarında deneyimli
-
Dokümantasyon ve raporlama becerisi yüksek
-
MS Office programlarını etkin kullanabilen
-
Takipçi, sorumluluk sahibi ve çözüm odaklı
-
Ekip çalışmasına yatkın, iletişimi güçlü
-
Arapça ve/ veya İngilizce bilenler tercih sebebidir.
|
| |
| Meslek Bilgileri |
|
Kalite Kontrol Sorumlusu
|
Yıl
 
|
|
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Lisans
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
|
|
|
|
|