İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
| FİRMANIN TABELA UNVANI |
: |
TALYA HAZIR BETON RESTORASYON
|
- Tercihen toplu yemek üretimi yapılan işletmelerde en az 1 yıl deneyim sahibi,
- Mutfak hijyen ve güvenlik standartlarını sağlamak, kişisel temizliğe özen gösteren,
- Ekip çalışmasına uyumlu, sorumluluk sahibi,
- Malzeme hazırlığı, doğrama, temizlik ve bulaşık süreçlerinde aktif görev alabilecek
|
|
70-100 kişilik yemek yapım sürecinde aşçıya yardım edecek, Tecrübeli, Konyaaltında ikamet etmesi tercih sebebidir.
|
| VARDİYA: VAR/YOK |
: |
YOK |
| ÇALIŞMA SAATLERİ |
: |
08:00-18:00 |
| |
|
|
| NOT: ÖNCELİKLE İLANA BAŞVURU YAPTIKTAN SONRA AŞAĞIDAKİ İLETİŞİM BİLGİLERİNDEN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇMENİZ GEREKMEKTEDİR |
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
| CİNSİYET- YAŞ ARALIĞI |
: |
erkek 25-55 |
| SERVİS :VAR /YOK |
: |
VAR |
| SOSYAL OLANAKLAR:(yemek,exra ücret vs) |
: |
ÖĞLE YEMEĞİ VERİLMEKTEDİR |
| EHLİYET |
: |
- |
| TATİL GÜNLERİ |
: |
PAZAR GÜNÜ |
| DURUM |
: |
ACİL |
|
|
| |
| Meslek Bilgileri |
|
Aşçı Yardımcısı
|
Yıl
 
10
|
|
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
İlköğretim
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Önlisans
|
|
|
|
|