|
Kapıcı, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gerekliliklerine uygun olarak:
a) Bina ana girişinin teknik donanımlarının (kapı kilidi, zili, vb.) kontrolünü yapmak ,
b) Asansör kontrolü ve temizliği yapmak,
c) Sarf malzemesi temin etmek,
e) Dairelerden sipariş almak,
f) Siparişlere göre alışveriş yapmak, teslim etmek,
g) Önemli arızaları yöneticiye veya servise bildirmek,
h) Bahçe bakımı yapmak,
i) Bina ana girişinin günlük temizliğini yapmak,
j) Dairelerin çöplerini toplamak,
k) Binanın genel temizliğini yapmak,
l) Mevsim şartlarına göre bahçe, otopark vb. ortak kullanım alanlarının temizliği yapmak,
vb. görev ve işlemleri yerine getirir.
|