• T.C. vatandaşı olması,
• Adli Sicil ve Arşiv Kaydının bulunmaması,
• Erkek adaylar için Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması,
• İzmir ili Aliağa, Menemen, Çiğli veya Karşıyaka ilçesinde ikamet etmesi,
• En az lise mezunu olması,
• Tercihen Aşçılık, Gastronomi ya da Mutfak Sanatları bölümlerinden mezun olması,
• Tercihen Aşçılık alanında 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu kapsamında Millî Eğitim Bakanlığı Onaylı Ustalık Belgesine sahip olması,
• Toplu Yemek Yapımı (Catering) alanında en az 5 yıl deneyime sahip olması,
• Sıcak yemek yapımı konusunda tecrübeli olması ve salata-bar alanında deneyiminin bulunması,
• Sütlü ve şerbetli tatlı yapımı konusunda deneyiminin bulunması,
• Endüstriyel mutfak alanı ile kullanılan ekipmanların temizlik ve hijyen süreçlerini yürütebilecek,
• Menü planlama süreçlerine destek olabilecek,
• Standartlara ve reçetelere uygun ürün hazırlayabilme yetkinliğine sahip,
• Mesleğini yapmasına ilişkin herhangi bir sağlık sorunu veya engeli bulunmaması,
• Kişisel bakım ve hijyen konusunda yüksek hassasiyet sahibi olması,
• Etkili iletişim ve pozitif duruşa sahip,
• Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk bilincine sahip, ekip arkadaşları arıyoruz.