İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
- Günlük menüye uygun yemeklerin zamanında ve standartlara uygun şekilde hazırlanması
- Gıda güvenliği ve hijyen kurallarına uygun çalışılması
- Mutfak ekipmanlarının doğru ve güvenli kullanılması
- Malzeme hazırlığı (ön hazırlık, doğrama, porsiyonlama vb.)
- Stok takibi yapılması ve eksiklerin yönetime bildirilmesi
- Mutfak temizliği ve düzeninin sağlanması
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
|
SERVİS GÜZERGAHIMIZDAKİ İLÇELER: POLATLI ,TEMELLİ, ANKARA(KARAPÜRÇEK-KEÇİÖREN-DEMETEVLER-BATIKENT-ERYAMAN-TURKUAZ)
|
| |
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
İlköğretim
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Lisans
|
|
|
|
|