Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 
  • Günlük menüye uygun yemeklerin zamanında ve standartlara uygun şekilde hazırlanması
  • Gıda güvenliği ve hijyen kurallarına uygun çalışılması
  • Mutfak ekipmanlarının doğru ve güvenli kullanılması
  • Malzeme hazırlığı (ön hazırlık, doğrama, porsiyonlama vb.)
  • Stok takibi yapılması ve eksiklerin yönetime bildirilmesi
  • Mutfak temizliği ve düzeninin sağlanması
 
Nitelik ve Beceriler
 

SERVİS GÜZERGAHIMIZDAKİ İLÇELER: POLATLI ,TEMELLİ, ANKARA(KARAPÜRÇEK-KEÇİÖREN-DEMETEVLER-BATIKENT-ERYAMAN-TURKUAZ)

 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Aşçı Yıl  
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim
En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans

Türkiye İş Kurumu © 2025