Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 
  • Günlük yemek üretimini hijyen kurallarına uygun şekilde hazırlamak
  • Haftalık menü planlamasına katkı sağlamak
  • Malzeme giriş/çıkış takibini yapmak, stok kontrolünü sağlamak
  • Mutfak düzeni, temizlik ve hijyen standartlarını eksiksiz uygulamak
  • Gıda güvenliği prosedürlerine uygun çalışmak
 
Nitelik ve Beceriler
 
  • Tercihen fabrika yemekhanelerinde veya toplu yemek sektöründe çalışmış
  • Mutfak ekipmanlarını doğru ve güvenli kullanabilen
  • Düzenli ve disiplinli çalışma alışkanlığı olan
  • Hijyen Belgesi ve Mesleki yeterlilik belgesi bulunan
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Aşçı Yıl  
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul
En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans

Türkiye İş Kurumu © 2025