İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
- Günlük yemek üretimini hijyen kurallarına uygun şekilde hazırlamak
- Haftalık menü planlamasına katkı sağlamak
- Malzeme giriş/çıkış takibini yapmak, stok kontrolünü sağlamak
- Mutfak düzeni, temizlik ve hijyen standartlarını eksiksiz uygulamak
- Gıda güvenliği prosedürlerine uygun çalışmak
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
- Tercihen fabrika yemekhanelerinde veya toplu yemek sektöründe çalışmış
- Mutfak ekipmanlarını doğru ve güvenli kullanabilen
- Düzenli ve disiplinli çalışma alışkanlığı olan
- Hijyen Belgesi ve Mesleki yeterlilik belgesi bulunan
- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
|
| |
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
İlkokul
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Lisans
|
|
|
|
|