İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
FİRMAMIZ BÜNYESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE;
HAFTANIN 6 GÜNÜ (Pazar kapalı)
15- 20 KİŞİLİK 3 ÇEŞİT YEMEK + TATLI ÇIKARABİLECEK
HAFTALIK MENÜ YAPABİLECEK
İDARİ OFİSİN TEMİZLİĞİNDEN SORUMLU OLACAK
DİSİPİLİNLİ İŞ VE ETİK AHLAKA SAHİP BİREYLERİN BAŞVURULARINI BEKLİYORUZ.
DETAYLAR OFİSİMİZDE YÜZYÜZE GÖRÜŞÜLEREK YAPILMAKTADIR.
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
|
TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ OLABİLİR.
30 - 50 YAŞ ARASI OLABİLİR.
YEMEK YAPMA KONUSUNDA KENDİNE GÜVENEN
MEVCUT MALZEMELERİ VE STOKUNU TAKİP EDEREK ÇALIŞACAK
HİJYEN BELGESİNE SAHİP
MAMAK BÖLGEDE İKAMET EDEN ADAYLARIN BAŞVURLARINI BEKLİYORUZ
|
| |
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
İlköğretim
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Önlisans
|
|
|
|
|