İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
- Gıda Mühendisliği mezunu
- Tercihen toplu yemek/catering deneyimli
- HACCP ve gıda güvenliği bilgisine sahip
- Üretim ve kalite süreçlerini takip edebilecek
Çalışma saatleri 08:30-18:00
Cumartesi yarım gün Pazar tatildir.
Servis imkanı vardır.
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
- Üretim ve kalite kontrol süreçlerinin yürütülmesi
- Hijyen ve gıda güvenliği uygulamalarının takibi
“ İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDEBİLİRSİNİZ / ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDEBİLİRSİNİZ.”
|
| |
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Lisans
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
|
|
|
|
|