İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
Gereksinimler:
- Aşçılık konusunda 2- 5 yıl arası deneyim.
- Ekip yönetiminde deneyimli ve liderlik vasıflarına sahip.
- Gıda güvenliği ve hijyen kurallarına hakim.
- Menüler oluşturma
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
|
Yiyecek güvenliği ve hijyen standartlarına uygun çalışmak,
Günlük, haftalık ve aylık menüleri oluşturmak,
Gıda maddelerinin uygun koşullarda saklanmasını sağlamak, bozulma ve israfı en aza indirmek,
Yemek maliyetlerini kontrol altında tutmak, israfı azaltmak, bütçeye uygun malzeme kullanımı ve porsiyonlama yapmak,
Gıda malzemelerinin stoklarını kontrol etmek, eksik malzemelerin temin edilmesini sağlamak,
|
| |
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
İlkokul
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
|
|
|
|
|