Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 

Gereksinimler:
- Aşçılık konusunda 2- 5 yıl arası deneyim.
- Ekip yönetiminde deneyimli ve liderlik vasıflarına sahip.
- Gıda güvenliği ve hijyen kurallarına hakim.
- Menüler oluşturma 

 
Nitelik ve Beceriler
 

Yiyecek güvenliği ve hijyen standartlarına uygun çalışmak,
Günlük, haftalık ve aylık menüleri oluşturmak,

Gıda maddelerinin uygun koşullarda saklanmasını sağlamak, bozulma ve israfı en aza indirmek,

Yemek maliyetlerini kontrol altında tutmak, israfı azaltmak, bütçeye uygun malzeme kullanımı ve porsiyonlama yapmak,

Gıda malzemelerinin stoklarını kontrol etmek, eksik malzemelerin temin edilmesini sağlamak,

 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Aşçı 1 Yıl   5
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul
En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Türkiye İş Kurumu © 2025