Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 

İŞYERİ ADI :BERKİZ GIDA SAN. VE TİC. A.Ş.

İŞYERİNİN FAALİYET ALANI:Kuruyemiş imalatı

YAPACAĞI İŞLER: Gıda Teknikeri

ARANAN ÖZELLİKLER: Denizli organize sanayi bölgesinde kuruyemiş üzerine faaliyet gösteren fabrikamıza tam zamanlı olarak çalışacak, Meslek Yüksekokullarının Gıda Teknolojisi / Gıda Teknikerliği bölümlerinden mezun, Tercihen kalite kontrol veya laboratuvar süreçlerinde deneyim sahibi, Gıda güvenliği, hijyen ve kalite standartları hakkında bilgi sahibi, Hammadde, yarı mamul ve bitmiş ürünlerin kalite kontrol süreçlerini yürütmek, Üretim alanında hijyen, sanitasyon ve GMP kurallarının uygulanmasını sağlamak, Üretim proseslerini izlemek, kayıt altına almak ve ilgili dokümanları düzenlemek, Ürün numunelerinin analizlerini gerçekleştirmek ve sonuçları raporlamak, Kalite yönetim sistemlerine uygun şekilde iş süreçlerine destek olmak. Adayların CV'lerini "info@berkiz.com.tr" e-posta adresine mail göndermesi rica olunur. Servis ve diğer tüm sosyal haklar mevcut olup, detaylar işverenle görüşülecektir.

ÇALIŞMA SAAT /TATİL GÜNÜ: Hafta içi 08:15 - 18:15. Cumartesi ve Pazar tatil.

SERVİS DURUMU / GÜZERGAH: Bağbaşı, Eskiyol, Kayhan, Zeytinköy, Zübeyde Hanım Cad. Merkezefendi bölgesi; Albayrak, Nazbayrak, Bakırlı ışıkları, Sümer, Sevindik üst geçit, Çevre yolu, Pınarkent ve Gürleyik Mah. bölgesi tercih sebebidir. (Servis güzergahı ayrıca görüşülecektir.)

MAAŞ: İşverenle görüşülecektir.

ÖĞRENİM DURUMU: En az önlisans mezunu.  

CİNSİYET: Erkek veya Kadın

YAŞ: 25-35 yaş arası

ALINACAK KİŞİ SAYISI: 1 (Bir)  kişi

GÖRÜŞÜLECEK KİŞİ: Muammer Çaputçu

TELEFON NUMARASI: 258 372 20 35 – 372 20 36

İLANA BAŞVURU YAPMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAŞVUR BUTONUNA TIKLAYINIZ.

AYRICA AŞAĞIDAKİ İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALIP GÖRÜŞMEYE GİDİNİZ. (İMD : ALİYE GÖKDEMİR)

 

 
Nitelik ve Beceriler
 

Meslek Yüksekokullarının Gıda Teknolojisi / Gıda Teknikerliği bölümlerinden mezun,

Tercihen kalite kontrol veya laboratuvar süreçlerinde deneyim sahibi,

Gıda güvenliği, hijyen ve kalite standartları hakkında bilgi sahibi,

Hammadde, yarı mamul ve bitmiş ürünlerin kalite kontrol süreçlerini yürütmek,

Üretim alanında hijyen, sanitasyon ve GMP kurallarının uygulanmasını sağlamak,

Üretim proseslerini izlemek, kayıt altına almak ve ilgili dokümanları düzenlemek,

Ürün numunelerinin analizlerini gerçekleştirmek ve sonuçları raporlamak,

Kalite yönetim sistemlerine uygun şekilde iş süreçlerine destek olmak.

 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Gıda Teknolojisi Teknikeri 1 Yıl   1
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans

Türkiye İş Kurumu © 2025