• T.C. vatandaşı olması,
• Adli Sicil ve Arşiv Kaydının bulunmaması,
• Erkek adaylar için Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması,
• Çankırı ilinde ikamet etmesi,
• En az lise mezunu olması,
• Tercihen Aşçılık, Gastronomi ya da Mutfak Sanatları bölümlerinden mezun olması,
• Tercihen Aşçılık alanında 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu kapsamında Millî
Eğitim Bakanlığı Onaylı Ustalık veya Kalfalık Belgesine sahip olması,
• Tercihen Hijyen sertifikasına sahip olması,
• Toplu Yemek Yapımı (Catering) alanında tercihen 5 yıl deneyime sahip olması,
• Mesleğini yapmasına ilişkin herhangi bir sağlık sorunu veya engeli bulunmaması,
• Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilen,
• Sıcak yemek yapımı konusunda tecrübeli olması ve tercihen salata-bar alanında deneyiminin bulunması,
• Sütlü ve şerbetli tatlı yapımı konusunda deneyiminin bulunması,
• Standartlara, reçetelere ve gıda güvenliği prosedürlerine uygun ürün hazırlayabilme yetkinliğine sahip,
• Kişisel bakım ve hijyen konusunda yüksek hassasiyet sahibi olması,
• Etkili iletişim ve pozitif duruşa sahip,
• Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk bilincine sahip, ekip arkadaşları arıyoruz.