Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 

MKE A.Ş. Elmadağ Yemek Yapım ve Dağıtım Hizmet Alımı – Aşçı

Ülkemizin ve savunma sanayinin öncü kuruluşu Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketimizin Ankara ilinde bulunan Elmadağ yerleşkesinde iş gücü ihtiyacını karşılamak amacıyla “Hizmet Alımı Aday Havuzu” oluşturulacaktır.

Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. Elmadağ Yemek Yapım ve Dağıtım Hizmet Alımı kapsamında istihdam edilmek üzere 7 (Yedi) Aşçı arayışımız bulunmaktadır.

Hizmet Alımı kapsamında yürütülecek işe alım sürecinde, adaylar kura yöntemi ile ihtiyaç duyulan pozisyon sayısının en az 4 en fazla 10 katı olacak şekilde belirlenecektir. Kura sonucunda başarılı olan adaylar ile iletişime geçilerek, belirlenen kriterlerde yer alan evrakların temini talep edilecektir. Kura listesinde yer almayan adaylar ise ihtiyaç duyulması halinde değerlendirilmek üzere aday havuzuna dahil edilecektir.

Adayların, ilan edilen pozisyonlar için aranan kriterler ile aşağıda yer alan bilgilendirme metnini okuduktan sonra başvurularını yapmalarını önemle rica ederiz.

Hizmet Alım çalışanları Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. personeli olmayıp yüklenici firma çalışanı olarak istihdam edilecektir.

Ayrıca, adayların başvuru şartlarını taşımadıkları, evraklarının eksik/ yanlış olduğunun tespit edilmesi veya güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumsuz sonuçlanması halinde, işe alım sürecinin hangi aşamasında olursa olsun adaylıkları sona erdirilecektir.

 
Nitelik ve Beceriler
 

• T.C. vatandaşı olması,

• Adli Sicil ve Arşiv Kaydının bulunmaması,

• Erkek adaylar için Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması,

• Ankara ili Elmadağ ilçesinde ikamet etmesi,

• En az lise mezunu olması,

• Tercihen Aşçılık, Gastronomi ya da Mutfak Sanatları bölümlerinden mezun olması,

• Tercihen Aşçılık alanında 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu kapsamında Millî Eğitim Bakanlığı Onaylı Ustalık veya Kalfalık Belgesine sahip olması,

• Tercihen Hijyen sertifikasına sahip olması,

• Toplu Yemek Yapımı (Catering) alanında tercihen 5 yıl deneyime sahip olması,

• Mesleğini yapmasına ilişkin herhangi bir sağlık sorunu veya engeli bulunmaması,

• Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilen,

• Sıcak yemek yapımı konusunda tecrübeli olması ve tercihen salata-bar alanında deneyiminin bulunması,

• Sütlü ve şerbetli tatlı yapımı konusunda deneyiminin bulunması,

• Standartlara, reçetelere ve gıda güvenliği prosedürlerine uygun ürün hazırlayabilme yetkinliğine sahip,

• Kişisel bakım ve hijyen konusunda yüksek hassasiyet sahibi olması,

• Etkili iletişim ve pozitif duruşa sahip,

• Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk bilincine sahip, ekip arkadaşları arıyoruz.

 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Aşçı 1 Yıl   10
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans

Türkiye İş Kurumu © 2025