Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 

MKE A.Ş. Kırıkkale Yemek Yapım ve Dağıtım Hizmet Alımı – Gıda Mühendisi

 

Ülkemizin ve savunma sanayinin öncü kuruluşu Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketimizin Kırıkkale ilinde bulunan yerleşkelerinde iş gücü ihtiyacını karşılamak amacıyla “Hizmet Alımı Aday Havuzu” oluşturulacaktır.

Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. Kırıkkale Yemek Yapım ve Dağıtım Hizmet Alımı kapsamında istihdam edilmek üzere 1 (Bir) Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

Hizmet Alımı kapsamında yürütülecek işe alım sürecinde, adaylar kura yöntemi ile ihtiyaç duyulan pozisyon sayısının en az 4 en fazla 10 katı olacak şekilde belirlenecektir. Kura sonucunda başarılı olan adaylar ile iletişime geçilerek, belirlenen kriterlerde yer alan evrakların temini talep edilecektir. Kura listesinde yer almayan adaylar ise ihtiyaç duyulması halinde değerlendirilmek üzere aday havuzuna dahil edilecektir.

Adayların, ilan edilen pozisyonlar için aranan kriterler ile aşağıda yer alan bilgilendirme metnini okuduktan sonra başvurularını yapmalarını önemle rica ederiz.

Hizmet Alım çalışanları Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. personeli olmayıp yüklenici firma çalışanı olarak istihdam edilecektir.

Ayrıca, adayların başvuru şartlarını taşımadıkları, evraklarının eksik/ yanlış olduğunun tespit edilmesi veya güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumsuz sonuçlanması halinde, işe alım sürecinin hangi aşamasında olursa olsun adaylıkları sona erdirilecektir.

 
Nitelik ve Beceriler
 
  • T.C. vatandaşı olması,
  • Adli Sicil ve Arşiv Kaydının bulunmaması,
  • Erkek adaylar için Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması,
  • Kırıkkale ilinde ikamet etmesi,
  • Yükseköğretim kurumlarının Gıda Mühendisliği bölümünden lisans derecesinde mezun olması,
  • Toplu Yemek Yapımı (Catering) alanında tercihen 3 yıl deneyime sahip olması,
  • Üretim süreçlerinin gıda güvenliği, hijyen ve kalite standartlarına uygun yürütülmesini sağlayabilecek ve düzenli raporlama süreçlerini yönetebilecek,
  • ISO 22000, HACCP, GMP gibi kalite ve hijyen standartları kapsamında bilgi sahibi olan,
  • Günlük üretim süreçlerini etkin şekilde takip ederek standartlara uygunluğunu sağlayabilecek,
  • Numune alma, sıcaklık kayıtları ve ilgili dokümantasyonun oluşturulmasını standartlara uygun şekilde gerçekleştirebilecek,
  • Depo ürün kabul süreçleri ile hammadde kontrollerini kalite ve gıda güvenliği standartlarına uygun şekilde gerçekleştirebilecek,
  • Çalışanların hijyen prosedürlerine uygunluğunu takip edebilecek ve ihtiyaç duyulduğunda çalışanlara hijyen eğitimi verebilecek,
  • Denetim dönemlerine yönelik hazırlıkları koordine edebilecek ve gerekli raporlamaları gerçekleştirebilecek,
  • Saha çalışmalarına, dinamik ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,
  • Mesleğini yapmasına ilişkin herhangi bir sağlık sorunu veya engeli bulunmayan,
  • Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilen,
  • Etkili iletişim ve pozitif duruşa sahip,
  • Takım çalışmasına yatkın, disiplin ve sorumluluk bilincine sahip, ekip arkadaşları arıyoruz.
 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Gıda Mühendisi 1 Yıl   10
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans
En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora

Türkiye İş Kurumu © 2025