İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
Firmamızın yemekhane bölümünde görevlendirilmek üzere, mutfak işlerinde deneyimli, hijyen kurallarına uygun çalışan bayan personel arayışımız bulunmaktadır.
-
Mutfak alanında en az 3–5 yıl deneyimli
-
Tabldot ve catering mutfağında çalışmış
-
100–200 kişilik yemek hazırlama ve pişirme becerisine sahip
-
Vardiya sistemine uyum sağlayabilecek
-
Hijyen kurallarına uygun çalışan, dış görünüşüne özen gösteren
-
Ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
-
Günlük menüye uygun yemeklerin hazırlığında aşçıya destek olmak
-
Doğrama, temizleme, ayıklama, hazırlık (prep) işlemlerini yapmak
-
Yemeklerin pişirme aşamalarında aşçıya yardımcı olmak
-
Mutfak içi düzen, temizlik ve hijyenin sağlanmasına katkı vermek
-
Kullanılan mutfak ekipmanlarının düzenli, temiz ve güvenli şekilde kullanılmasını sağlamak
-
Yemeklerin porsiyonlanması ve servise hazırlanmasına destek vermek
-
Gıda malzemelerinin depolanması, stok takibinde aşçıya yardımcı olmak
-
Gelen malzemeleri kontrol edip düzenli şekilde yerleştirmek
-
Gerektiğinde yemek dağıtımı ve servis süreçlerine destek olmak
-
Vardiya düzenine uygun şekilde sabah/akşam hazırlık çalışmalarını yürütmek
|
| |
| Meslek Bilgileri |
|
Yemekhane işçisi
|
Yıl
 
|
|
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
İlköğretim
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
|
|
|
|
|