İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
Etlerin kesim, parçalama, doğrama ve hazırlama işlemlerini yapmak
Ürünleri gramaj ve kalite standartlarına uygun hazırlamak
Tezgahta ürün sunumu ve düzenini sağlamak
Etlerin hijyen kurallarına uygun şekilde muhafazası
Depo ve dolap düzeninin korunması
Müşteri taleplerine göre ürün hazırlamak
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
|
Kasaplık veya et işleme alanında deneyimli,
Hijyen kurallarına uygun ve dikkatli çalışma alışkanlığına sahip,
Et türleri ve kesim teknikleri konusunda bilgi sahibi,
Sorunluluk sahibi, düzenli ve disiplinli,
Takım çalışmasına uygun,
|
| |
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
İlkokul
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Lisans
|
|
|
|
|