İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
| FİRMANIN TABELA UNVANI |
: |
BURGERKİNG/POPEYES |
| İŞİN TANIMI /İÇERİĞİ |
: |
Bütün yiyecek ve ekipmanın restoran açılmadan önce hazır edilmesini sağlamak, kapanıştan önce doğru koşullarda saklandığından emin olmak.
Görev bölgesini temiz ve düzenli tutmak, stokları tamamlamak.
Vardiyasına başlar başlamaz sorumlu tutulduğu alanı, temizlik, hijyen, kalite, güvenlik standartları doğrultusunda kontrol etmek, standartlara uymayan durumları listeleyerek müdürüne bildirmek, talimatları doğrultusunda tamamlanmasını sağlamak.
Servis kalitesini ve kasa bölgesinde siparişin doğru şekilde müşteriye sunulup sunulmadığını takip etmek.
Stok maliyetlerinin kontrolünü sağlamak amacıyla, ürünlerin hazırlanışında ve servisinde malzemeleri prosedürlere uygun miktarlarda kullanmak. |
| VARDİYA: |
: |
VAR |
| ÇALIŞMA SAATLERİ |
: |
3 VARDİYA |
| |
|
|
| NOT: ÖNCELİKLE İLANA BAŞVURU YAPTIKTAN SONRA AŞAĞIDAKİ İLETİŞİM BİLGİLERİNDEN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇMENİZ GEREKMEKTEDİR |
|
| |
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
| CİNSİYET- YAŞ ARALIĞI |
: |
FARKETMEZ/16-35 |
| SERVİS : |
: |
YOK |
| SOSYAL OLANAKLAR:(yemek,extra ücret vs) |
: |
ÖĞLE YEMEĞİ VERİLMEKTEDİR |
| EHLİYET |
: |
YOK |
| TATİL GÜNLERİ |
: |
HAFTADA 1 GÜN TATİL |
|
| |
| Meslek Bilgileri |
|
Fast Food Hazırlayıcısı-Hamburger, Tost, Sandviç Vb.
|
 
|
|
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
İlköğretim
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
|
|
|
|
|