Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 

Görev ve Sorumluluklar:

  • Mutfakta kullanılan tabak, çatal-bıçak, tencere, tava ve diğer ekipmanların hijyen kurallarına uygun şekilde yıkanması ve düzenlenmesi

  • Endüstriyel bulaşık makinesinin doğru ve güvenli şekilde kullanılması

  • Temizlik ve hijyen standartlarının sürekli olarak korunması

  • Mutfak alanının genel temizliğine destek verilmesi

  • Atıkların uygun şekilde ayrıştırılması ve çöplerin düzenli olarak çıkartılması

  • Gerekli durumlarda mutfak personeline hazırlık ve düzen konularında yardımcı olunması

  • Kullanılan kimyasalların doğru dozda ve güvenli şekilde kullanılması

  • Ekipmanların olası arızalarının yöneticilere bildirilmesi

 
Nitelik ve Beceriler
 

Aranan Nitelikler:

  • Tercihen benzer pozisyonda deneyim

  • Temizlik ve hijyen kurallarına dikkat eden

  • Yoğun ve hızlı tempoda çalışabilecek

  • Takım çalışmasına uyum sağlayabilen

  • Sorumluluk sahibi ve düzenli

 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Bulaşıkçı (Stevard) Yıl  
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar
En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans

Türkiye İş Kurumu © 2025