İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
Görev ve Sorumluluklar:
-
Mutfakta kullanılan tabak, çatal-bıçak, tencere, tava ve diğer ekipmanların hijyen kurallarına uygun şekilde yıkanması ve düzenlenmesi
-
Endüstriyel bulaşık makinesinin doğru ve güvenli şekilde kullanılması
-
Temizlik ve hijyen standartlarının sürekli olarak korunması
-
Mutfak alanının genel temizliğine destek verilmesi
-
Atıkların uygun şekilde ayrıştırılması ve çöplerin düzenli olarak çıkartılması
-
Gerekli durumlarda mutfak personeline hazırlık ve düzen konularında yardımcı olunması
-
Kullanılan kimyasalların doğru dozda ve güvenli şekilde kullanılması
-
Ekipmanların olası arızalarının yöneticilere bildirilmesi
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
|
Aranan Nitelikler:
-
Tercihen benzer pozisyonda deneyim
-
Temizlik ve hijyen kurallarına dikkat eden
-
Yoğun ve hızlı tempoda çalışabilecek
-
Takım çalışmasına uyum sağlayabilen
-
Sorumluluk sahibi ve düzenli
|
| |
| Meslek Bilgileri |
|
Bulaşıkçı (Stevard)
|
Yıl
 
|
|
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Okur Yazar
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Önlisans
|
|
|
|
|