Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 

Firmamızın restoran alanındaki faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere;

  • 25–35 yaş aralığında,

  • En az üniversite mezunu,

  • Erkek/Kadın,

  • Gıda Mühendisliği mesleğinde deneyimli veya gelişime açık,

Personel alımı yapılacaktır.

  • Yemek imkânı vardır.

  • Servis imkânı bulunmamaktadır.

  • Çalışma gün ve saatleri yüz yüze görüşmede paylaşılacaktır.

 
Nitelik ve Beceriler
 
  • Şubelerde ve merkezde gıda güvenliği ve hijyen denetimlerinin düzenli olarak yapılması,

  • BRC, Helal, ISO 9001 ve ISO 22000 kalite sistemlerinin yürütülmesi, güncellenmesi ve belgelerin eksiksiz şekilde hazırlanması,

  • Tüm kalite süreçlerinin ve kayıtlarının dosyalanması, dijital & fiziksel arşivleme çalışmalarının yürütülmesi,

  • Üretim ve operasyon süreçlerinin mevzuata uygunluğunun kontrol edilmesi,

  • Numune alma, raporlama, saha denetimleri ve iç tetkik süreçlerinin organizasyonu,

  • Denetim sonuçlarının raporlanması ve yönetime sunulması,

  • İyileştirme süreçlerine katkı sağlamak ve gerekli aksiyonların takibini yapmak.

  • Yemek vardır.

  • Servis yoktur.


  •  
 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Gıda Mühendisi  
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans
En Fazla Öğrenim Seviyesi :

Türkiye İş Kurumu © 2025