İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
- Temizlik ve sağlık kurallarına uygun olarak çalışma ortamını hazırlamak,
- Günün mönüsüne göre yapılacak yemeklik malzemeleri mutfağa getirmek/getirilmesini sağlamak,
- Servis ürünlerinin temizlenmesi, soyulması, ayıklanması, doğranması vb. işlemleri yapmak,
- Garnitür olarak kullanılacak yiyecekleri hazırlamak,
- Etli, sebzeli, sıcak ve soğuk yemek çeşitlerinin pişirilmesinde aşçıya yardımcı olmak,
- Gelen erzak malzemelerini depoya taşımak/taşıttırmak,
- Kullanılan araç ve gereçler ile malzeme ve donanımların ve mutfağın genel temizliğini yapmak/yaptırmak,
- İşçi sağlığı ve iş güvenliği ile ilgili kurallara uymak.
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
- İletişim ve ifade yeteneği,
- Sorun çözme ve inisiyatif alabilme,
- Takım çalışması,
|
| |
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Okur Yazar
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Lisans
|
|
|
|
|