İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
- Terbiyelinmiş etleri uygun bir şekilde şişe geçirmek,
- Döneri uygun sıcaklıkta pişirmek ve yanmamasına dikkat etmek,
- Döneri, işletmenin istediği saate yetiştirmek,
- Döneri uygun kalınlık ve boyutlarda kesmek,
- Müşterilerin gözüne hitap etmesi için döner tabağını güzel bir şekilde hazırlamak,
- Mutfakta ve çalışmış olduğu döner tezgahının alanında hijyen kurallarına dikkat etmek,
- Ulusal ve yerel olarak kabul edilen ISG kuralları gereğince iş görüyorken KKD kurallarına uymak ve uygulamak.
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
- Yabancı dil,
- Alanında deneyimi olan,
- Takım çalışmasına yatkın,
- Stresle başa çıkabilme,
|
| |
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Okur Yazar
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Lisans
|
|
|
|
|