Gelişmekte olan işletmemizde DÜZCEDE görevlendirilmek üzere, restoran operasyonlarının tüm süreçlerini yönetebilecek deneyimli “Restoran Sorumlusu” arıyoruz.
Aranan Nitelikler
• 25-45 yaş arası,
• Bay/bayan,
• En az Lise mezunu,
• Restoran sektöründe yöneticilik veya sorumluluk pozisyonlarında deneyimli,
• Ekip yönetimi konusunda yetkin,
• Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibine sahip,
• Teknik konulara hakim, problem çözme becerisi yüksek,
• Malzeme alımı ve stok takibi süreçlerinde tecrübeli,
• İletişim becerileri güçlü, dinamik, çözüm odaklı,
Görev Tanımı
• Personel yönetimi ve vardiya planlaması yapmak,
• Misafirlere ürün satışını artıracak yönlendirmelerde bulunmak,
• Malzeme alım süreçlerini takip etmek, tedarikçi ilişkilerini yönetmek,
• İşletme içinde oluşabilecek teknik sorunlara hızlı ve etkili çözümler sunmak,
• Hijyen, kalite ve hizmet standartlarının sürekliliğini sağlamak,
• Günlük operasyonun aksamadan yürütülmesini sağlamak,
NOT:Yemek var servis yok.Çalışma gün ve saatleri işverenle görüşülecektir.
İLETİŞİM:
Bekir Sami Batumlu 0542 485 56 19