Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 

Otel mutfağında kullanılan tabak, çatal, bıçak, tencere vb. ekipmanların temizliğini sağlamak,

Mutfak alanının genel temizliğinden sorumlu olmak,

Hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun çalışmak,

Mutfak ekibiyle uyum içinde görev yapmak.

 
Nitelik ve Beceriler
 

Tercihen otel veya restoran mutfağında deneyimli,

Temizlik ve hijyen kurallarına özen gösteren,

Takım çalışmasına yatkın,


 

 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Bulaşıkçı (Stevard) 1   3
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim
En Fazla Öğrenim Seviyesi :

Türkiye İş Kurumu © 2025