İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
Otel mutfağında kullanılan tabak, çatal, bıçak, tencere vb. ekipmanların temizliğini sağlamak,
Mutfak alanının genel temizliğinden sorumlu olmak,
Hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun çalışmak,
Mutfak ekibiyle uyum içinde görev yapmak.
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
|
Tercihen otel veya restoran mutfağında deneyimli,
Temizlik ve hijyen kurallarına özen gösteren,
Takım çalışmasına yatkın,
|
| |
| Meslek Bilgileri |
|
Bulaşıkçı (Stevard)
|
1
 
3
|
|
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
İlköğretim
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
|
|
|
|
|