İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
Pişmaniye/ Helva İmalatı alanında faaliyet gösteren firmamız için,
20-50 yaş aralığında,
En az lisans mezunu
Kadın/Erkek
Ziraat mühendisi/ gıda ve süt alanı alanı Mesleğinde,
- Gerçekleştirilen üretim faaliyetlerine paralel olarak tüm süreçlerde kalite ve gıda güvenliği ile ilgili proses kayıtlarının tutulmasını sağlamak,
- Üretim Verimlilik Raporlarının ve performans değerlendirmelerini hazırlamak,
- Üretim genel tertip ve düzenin sağlanması için gerekli aksiyonları tespit etmek ve takibini yapmak.
- Boş zamanlarında üretime destek verebilecek
Yemek var, Servis İlçe içinde var. (hendek)
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
|
Çalışma gün ve saatlerimiz Hafta içi 08:00-18:00
Görüşülecek kişi,
Şüheda Yılmaz
AŞAĞIDA BULUNAN MAİL ADRESİNE CV GÖNDERİLMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.
yvzsekerleme@gmail.com
|
| |
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Lisans
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
|
|
|
|
|