İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
Firmamızda çaışmak üzere ; Proses Kalite Operatörü aranmaktadır.
- Üretim süreci boyunca ürünlerin kalite kontrolünü yapmak, proses başı, seri başı, belirlenen frekanslarda ve seri sonu kontrollerini gerçekleştirmek.
- Kumpas, mikrometre, mastar, mihengir gibi ölçüm ekipmanlarını kullanarak ürünlerin teknik resim ve kontrol planına uygunluğunu doğrulamak.
- Proses içi uygunsuzlukları tespit etmek, kayıt altına almak ve gerekli durumlarda ilgili birimlere bilgi vermek.
- Kontrol sonuçlarını Kalite Kayıt Formlarına eksiksiz işlemek ve gerektiğinde raporlamak.
- Üretim alanındaki kalite bilincini desteklemek için operatörlerle koordineli çalışmak ve kalite hatalarını en aza indirmek.
Çalışma Saatleri : 07:30-17:30 ve 17:30-03:15 2 vardiya
Sosyal Olanakları : SERVİS + YEMEK+ DEVAMLILIK PRİMİ+ YEMEK KARTI
Servis Güzergahları :
Ankara Yolu üzeri, Demirtaş, Hamitler Ovaakça, Emek ve Özlüce
- “İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.
- ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.”
|
| |
| Meslek Bilgileri |
|
Kalite Kontrolcü (Metal)
|
 
|
|
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
İlköğretim
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
|
|
|
|
|