Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 

Gıda üretim tesisinde üretim faaliyetlerinin verimli, kaliteli ve hijyen standartlarına uygun şekilde yürütülmesini sağlamak;  üretim ekibini yönetmek; üretim hedeflerinin zamanında ve eksiksiz olarak gerçekleştirilmesini koordine etmek.

  • Yufka ve lavaş üretim süreçlerinin (hamur hazırlama, yoğurma, açma, pişirme, paketleme) etkin şekilde yürütülmesini sağlamak

  • Üretim planına uygun olarak günlük, haftalık ve aylık üretim hedeflerini gerçekleştirmek

  • Üretim ekibini yönetmek, görev dağılımlarını yapmak ve performansı takip etmek

  • Üretimde kullanılan makine ve ekipmanların doğru, güvenli ve verimli kullanılmasını denetlemek

  • Hijyen, kalite ve iş güvenliği standartlarına uygun çalışma ortamını sağlamak

  • Gıda standart testlerinin uygulanmasına destek olmak ve kalite kontrol süreçlerine katkı sağlamak

  • Üretim esnasında oluşabilecek sorunları hızlı ve etkili şekilde çözmek

  • Verimlilik artırma, kayıp ve israf azaltma çalışmalarına liderlik etmek

  • Üretim süreçlerine ait raporlama, geri bildirim ve iyileştirme çalışmalarını yürütmek

  • Yeni personelin işe adaptasyonu ve eğitim süreçlerinde görev almak

 
Nitelik ve Beceriler
 

           Üretim sektöründe en az 3 yıl deneyim

  • Tercihen kalite kontrol süreçlerine hâkim

  • Takım yönetimi konusunda tecrübeli, iletişim ve liderlik becerileri güçlü

  • Hijyen, kalite ve iş güvenliği kurallarına uygun çalışma disiplinine sahip

  • Problem çözme, organizasyon ve planlama becerileri gelişmiş

  • Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen ve vardiyasız çalışmaya uygun

  • Ekipman kullanım süreçlerini takip etme ve denetleme yetkinliğine sahip

 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Üretim Şefi 3  
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans
En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora

Türkiye İş Kurumu © 2025