İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
Hastanemizde yemekhanede çalıştırılmak üzere; hasta ve çalışanlarımız için sağlıklı hijyenik ve dengeli beslenmeyi öncelik kabul eden mutfak hizmetlerimizde görev alacak, günlük 250-300 kişilik yemek üretimini organize edebilek tecrübe ve kabiliyet sahibi, hijyen belgesi bulunan"Tecrübeli Erkek Aşçı" arayışımız bulunmaktadır
Yaş: 35-50
Tek vardiya çalışma usulüdür.
|
SERVİS YOK.
İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE ; İLANDA BULUNAN BAŞVUR BUTONU TIKLANDIKTAN SONRA İŞVEREN İLE TELEFON VEYA MAİL İLE İRTİBATA GEBİLİRSİNİZ
|
| |
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
|
Hastane, otel veya toplu yemek üretim alanlarında tecrübeli,
Gıda güvenliği ve hijyen standartlarına hakim,
Menü planlama ve porsiyon kontrolünde bilgi sahibi,
Ekip çalışmasına yatkın, temiz ve titiz çalışan
Günlük yemeklerin zamanında eksiksiz ve hijyen kurallarına uygun hazıryabilme,
Malzeme stok ve ihtiyaç takibini yapabilme
|
| |
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
İlköğretim
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
|
|
|
|
|