Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 

Görev ve Sorumluluklar

  • Kirli tabak, çatal-bıçak, tencere, tava ve diğer mutfak ekipmanlarının yıkanması

  • Endüstriyel bulaşık makinesinin doğru şekilde kullanılması ve temiz tutulması

  • Yıkanan malzemelerin kurulanması ve düzenli bir şekilde yerlerine yerleştirilmesi

  • Mutfak ve bulaşıkhane alanının temizliğinin sağlanması

  • Çöp atımı, geri dönüşüm ayrımı ve alanın hijyen kurallarına uygun tutulması

  • Yoğun saatlerde mutfak ekibine yardımcı olmak (basit hazırlık işleri, taşıma vb.)

  • Temizlik malzemelerini ve deterjan stoklarını takip etmek

  • İş güvenliği ve hijyen prosedürlerine uyum sağlamak

  • servis yok.Yol ücreti verilecektir

    09:00-18:00 Haftada 1 gün izin

 
Nitelik ve Beceriler
 
  • Yoğun ve hızlı çalışma temposuna uyum sağlayabilme

  • Temizlik ve hijyen kurallarına dikkat etme

  • Ekip çalışmasına yatkınlık

  • Fiziksel dayanıklılık

  • İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN  İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR & ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN  GİRİŞ YAPARAK,  BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA,  İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN  İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.

 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Bulaşıkçı/Stevard (Şefi)   1
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul
En Fazla Öğrenim Seviyesi :

Türkiye İş Kurumu © 2025