İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
Görev ve Sorumluluklar
-
Kirli tabak, çatal-bıçak, tencere, tava ve diğer mutfak ekipmanlarının yıkanması
-
Endüstriyel bulaşık makinesinin doğru şekilde kullanılması ve temiz tutulması
-
Yıkanan malzemelerin kurulanması ve düzenli bir şekilde yerlerine yerleştirilmesi
-
Mutfak ve bulaşıkhane alanının temizliğinin sağlanması
-
Çöp atımı, geri dönüşüm ayrımı ve alanın hijyen kurallarına uygun tutulması
-
Yoğun saatlerde mutfak ekibine yardımcı olmak (basit hazırlık işleri, taşıma vb.)
-
Temizlik malzemelerini ve deterjan stoklarını takip etmek
-
İş güvenliği ve hijyen prosedürlerine uyum sağlamak
-
servis yok.Yol ücreti verilecektir
09:00-18:00 Haftada 1 gün izin
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
-
Yoğun ve hızlı çalışma temposuna uyum sağlayabilme
-
Temizlik ve hijyen kurallarına dikkat etme
-
Ekip çalışmasına yatkınlık
-
Fiziksel dayanıklılık
-
İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR & ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.
|
| |
| Meslek Bilgileri |
|
Bulaşıkçı/Stevard (Şefi)
|
 
1
|
|
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
İlkokul
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
|
|
|
|
|