İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
• Mutfak operasyonunun uçtan uca yönetimi.
• Günlük üretim planlaması, reçete standartlarının takibi ve kalite kontrol.
• Mutfak ekibinin koordinasyonu, vardiya düzeni ve görev dağılımı.
• Gıda güvenliği, hijyen, stok ve maliyet yönetiminin takibi.
• Tedarik süreçlerinin kontrol edilmesi ve ihtiyaçların zamanında bildirilmesi.
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
|
• Gastronomi bölümünden mezun olmak.
• Aşçıbaşı pozisyonunda veya kıdemli aşçılık rollerinde deneyim.
• Geleneksel Türk mutfağı ve kahvaltı menülerine hâkim olmak tercih sebebidir.
• Ekip yönetimi konusunda güçlü, disiplinli ve çözüm odaklı.
• Hijyen kurallarını bilen ve uygulayan.
• Planlama ve organizasyon becerisi yüksek.
|
| |
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
|
|
|
|
|