Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 

• Mutfak operasyonunun uçtan uca yönetimi.
• Günlük üretim planlaması, reçete standartlarının takibi ve kalite kontrol.
• Mutfak ekibinin koordinasyonu, vardiya düzeni ve görev dağılımı.
• Gıda güvenliği, hijyen, stok ve maliyet yönetiminin takibi.
• Tedarik süreçlerinin kontrol edilmesi ve ihtiyaçların zamanında bildirilmesi.

 
Nitelik ve Beceriler
 

Gastronomi bölümünden mezun olmak.
• Aşçıbaşı pozisyonunda veya kıdemli aşçılık rollerinde deneyim.
• Geleneksel Türk mutfağı ve kahvaltı menülerine hâkim olmak tercih sebebidir.
• Ekip yönetimi konusunda güçlü, disiplinli ve çözüm odaklı.
• Hijyen kurallarını bilen ve uygulayan.
• Planlama ve organizasyon becerisi yüksek.

 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Aşçıbaşı 1   5
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
En Fazla Öğrenim Seviyesi :

Türkiye İş Kurumu © 2025