Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 

• Günlük kahvaltı ve sıcak-soğuk menü hazırlıklarını prosedüre uygun şekilde yapmak.
• Ürünlerin reçetelerine uygun üretim ve porsiyonlama sağlamak.
• Mutfak hijyen ve düzen standartlarını eksiksiz uygulamak.
• Stok takibini desteklemek, eksikleri zamanında bildirmek.
• Yoğun tempoya uyum sağlamak ve ekiple koordineli çalışmak.

 
Nitelik ve Beceriler
 

• Aşçılık alanında deneyim (en az 1–2 yıl).
• Mutfak hijyen kurallarına hâkim.
• Düzenli, sorumluluk sahibi, iş disiplinine önem veren.
• Tercihen kahvaltı mutfağı ve hızlı servis deneyimi olan.
• Takım çalışmasına yatkın, iletişimi kuvvetli.

 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Aşçı 1   5
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
En Fazla Öğrenim Seviyesi :

Türkiye İş Kurumu © 2025