Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 

TELEFON İLE BİLGİ VERİLMEMEKTEDİR. BÜNYEMİZE BAŞVURU İLE GÖRÜŞMELER SAĞLANMAKTADIR. 

2  Vardiya    07:00   19:00                        19:00     07:00   çalışma saatleri 45 saati aşması halinde fazla mesai verilmektedir.

1. Mutfağın genel temizlik ve düzenini sağlar, birimde hijyen kurallarına dikkat eder. 2. Kılık ve kıyafetinin düzenli ve temiz olmasına dikkat eder. 3. Mutfakta kullanılan tüm araç-gereçlerin temiz ve düzenli kullanımını ve muhafazasını sağlayıp herhangi bir arıza olması durumunda sorumlu hemşireye bildirir. 4.Yemek saati bitince bulaşık makinesinde bulaşıkları yıkayarak ve kurulama işlemi yapar ve yerlerine yerleştirir. 5.Her yemek servisinden önce masaları siler, baharat kutularını temizler, nemini alır ve kullanıma hazır hale getirir. Yemeklerin kalitesini ve görüntüsünü bozmadan servisini sağlar. 6.Buzdolabının temizliğine ve düzenine dikkat eder ve buzdolabının günlük sıcaklık kontrolünü takip ederek ısı – nem çizelgesine kayıt eder. 7.Diyet yemeklerinin ağzı kapalı ve uygun sıcaklıkta buzdolabına konulmasını sağlar. 8.Teslim aldığı gıda maddelerinin son kullanma tarihlerini kontrol eder ve bozulmamaları için gerekli önlemleri alır. 9.Saati geldiğinde hasta yemeklerini odalarına götürür ve boş, kirli yemek tabaklarını toplar. Refakatçi ve personel yemeklerini saatlerine uygun olarak dağıtır. 10. Yemek taşıma arabasıyla, zemin kattan  yemekleri getirir. Getirilen yemekleri yemek dağıtım arabasına düzenli ve ağzı kapalı şekilde yerleştirir. Yemek saatine kadar gerekli sıcaklıkta muhafazasını sağlar. 11. Gerektiği sıklığa göre çay demler ve personel ve refakatçilerin düzenli bir şekilde kullanımını sağlar.

 
Nitelik ve Beceriler
 

2  Vardiya    07:00   19:00                        19:00     07:00   çalışma saatleri 45 saati aşması halinde fazla mesai verilmektedir.

Catering Firması ile anlaşmalıyız. Sigorta ve sosyal haklarınız  gözetimimiz altına Catering  firması tarafından ödenmektedir. 

Hijyen belgesi olması öceliğimizdir.

 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Yemekhane servis işçisi 1 Yıl   1
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans

Türkiye İş Kurumu © 2025