İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
Toplu yemek üretimi konusunda deneyimli (tercihen fabrika, yemekhane veya catering tecrübesi olan),
Türk mutfağına hâkim, menü planlaması yapabilen,
Hijyen ve gıda güvenliği kurallarına önem veren,
Ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi,
Gerektiğinde sabah erken saatlerde çalışabilecek.
500 kişilik yemek yapabilme becerisine sahip olacak.
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
|
NOT: İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN SOL ALT KÖŞEDE BULUNAN 'BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA İRTİBAT BİLGİLERİ KISMINDA BELİRTİLEN ŞEKİLDE (İLETİŞİM TELEFON NUMARASINDAN YADA E-POSTA ADRESİNDEN 'ÖZGEÇMİŞ PAYLAŞARAK) BAŞVURU YAPMALARI RİCA OLUNUR.
|
| |
|
| |
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
İlköğretim
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
|
|
|
|
|