İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
Fabrika personeline günlük yemek üretiminde aşçıya destek olmak
Malzeme hazırlığı(doğrama,yıkama vb) işlemleri yapmak
Mutfak araç ve gereçlerinin temizliğini ve düzenini sağlamak
Hijyen kurallarına uygun çalışmak
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
|
Fabrika personelimize yemek hizmeti veren mutfağımızda görev alacak hijyen kurallarına özen gösteren,düzenli ve sorumluluk sahibi aşçı yardımcısı alımımız olacaktır.
En az 2 yıl mesleki alanda deneyim aramaktayız.23-40 yaş aralığında olan adayların başvuraları değerlendirilecektir.
|
| |
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
İlkokul
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Önlisans
|
|
|
|
|