İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
- Et işleme üretim süreçlerinin yönetilmesi ve kontrolü
- Ürünlerin kalite standartlarına uygunluğunun sağlanması
- Gıda güvenliği yönetmeliklerine uygun üretim ve depolama şartlarının denetlenmesi
- İş güvenliği ve hijyen standartlarının korunması
- Üretim süreçlerinde verimlilik artırıcı çalışmaların yapılması
- Kalite raporlarının hazırlanması ve üst yönetime sunulması
- Ekip içi koordinasyonun sağlanması ve yönlendirilmesi
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
|
Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması
nalitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe
- Gıda Mühendisliği bölümü mezunu
- En az 3 yıl gıda mühendisliği ve et işleme sektöründe deneyim
- Gıda güvenliği, kalite kontrol ve üretim süreçlerine hâkim
- HACCP, ISO 22000, İSG ve diğer gıda güvenliği standartlarına uygun çalışma bilgisi
- İyi derecede MS Office programlarını kullanabilen
- İletişim ve problem çözme yetenekleri güçlü
- Takım çalışmasına yatkın ve yenilikçi düşünme becerisine sahip
- Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen
- Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak
|
| |
|
|
| |
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Lisans
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Doktora
|
|
|
|
|