Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 
  • Et işleme üretim süreçlerinin yönetilmesi ve kontrolü
  • Ürünlerin kalite standartlarına uygunluğunun sağlanması
  • Gıda güvenliği yönetmeliklerine uygun üretim ve depolama şartlarının denetlenmesi
  • İş güvenliği ve hijyen standartlarının korunması
  • Üretim süreçlerinde verimlilik artırıcı çalışmaların yapılması
  • Kalite raporlarının hazırlanması ve üst yönetime sunulması
  • Ekip içi koordinasyonun sağlanması ve yönlendirilmesi
 
Nitelik ve Beceriler
 

Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması

nalitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe
  • Gıda Mühendisliği bölümü mezunu
  • En az 3 yıl gıda mühendisliği ve et işleme sektöründe deneyim
  • Gıda güvenliği, kalite kontrol ve üretim süreçlerine hâkim
  • HACCP, ISO 22000, İSG ve diğer gıda güvenliği standartlarına uygun çalışma bilgisi
  • İyi derecede MS Office programlarını kullanabilen
  • İletişim ve problem çözme yetenekleri güçlü
  • Takım çalışmasına yatkın ve yenilikçi düşünme becerisine sahip
  • Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak
 
 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Gıda Mühendisi  
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans
En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora

Türkiye İş Kurumu © 2025