Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik
-Dış görünüşe ve kişisel bakımına özen gösteren
-İşinde titiz,pratik,güler yüzlü,enerjik ve hijyen konusunda duyarlı,
-Sistemli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş, işine saygı duyan
Çalıştığı mekanı, Tuvaletleri, çay kazanını, dolapları, fincan-bardak, tabak, kaşık vb. kullandığı malzemeleri temiz ve hijyenik tutar.
Kendisine tahsis edilmiş olan ekipman ve malzemeleri talimatlara uygun ve hassas bir şekilde kullanır.
Hizmet başlamadan önce bütün işlerini hazır hale getirir, istek yapıldığı zaman içecek servisi yapar.
Mesai saatleri içerisinde çayın demlenmesi, hazırlanması ve idari kısma ve müşterilere servis edilmesini sağlamak.
Yönetici ve misafirlere yiyecek/içecek servisi yapmak,
Boşalan bardak veya fincanları masalardan toplamak.
Mutfağın ve Ofislerin genel temizliği ve düzenini sağlamak,
Müşteri ağırlama kurallarına riayet edecek,gerektiğinde kahvaltı hazırlayabilecek
Öğle yemeğinde yemek dağıtımına gerektiğinde yardımcı olabilecek.
Daha önce kısa sürelide olsa benzer pozisyonlarda çalışmış,