Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 

Üretim süreçlerinde kalite ve hijyen kontrollerinin yapılması, proses akışlarının takibi, raporlama ve ilgili kalite sistem standartlarının uygulanmasını sağlamak.

 
Nitelik ve Beceriler
 
  • Üniversitelerin Lisans veya Meslek Yüksekokulu Gıda bölümlerinden mezun,

  • Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek,

  • Tercihen gıda üretim süreçlerinde proses kontrol deneyimi olan,

  • Tercihen BRC GS / ISO 22000 kalite sistemi bilgisine sahip,

  • MS Office programlarını etkin kullanabilen,

  • Ekip çalışmasına yatkın, iletişim becerisi güçlü, sorumluluk sahibi.

Servis Güzergahı:
Adapazarı – Erenler – Serdivan – Arifiye – Geyve – Pamukova – Kaynarca

 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Gıda Kalite Kontrol Analiz Teknikeri  
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans
En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans

Türkiye İş Kurumu © 2025