İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
Üretim süreçlerinde kalite ve hijyen kontrollerinin yapılması, proses akışlarının takibi, raporlama ve ilgili kalite sistem standartlarının uygulanmasını sağlamak.
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
-
Üniversitelerin Lisans veya Meslek Yüksekokulu Gıda bölümlerinden mezun,
-
Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek,
-
Tercihen gıda üretim süreçlerinde proses kontrol deneyimi olan,
-
Tercihen BRC GS / ISO 22000 kalite sistemi bilgisine sahip,
-
MS Office programlarını etkin kullanabilen,
-
Ekip çalışmasına yatkın, iletişim becerisi güçlü, sorumluluk sahibi.
Servis Güzergahı:
Adapazarı – Erenler – Serdivan – Arifiye – Geyve – Pamukova – Kaynarca
|
| |
| Meslek Bilgileri |
|
Gıda Kalite Kontrol Analiz Teknikeri
|
 
|
|
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Önlisans
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Lisans
|
|
|
|
|