*ÜRETİM ELEMANI* İŞ İLANI
GENEL NİTELİKLER
Tercihen üretim (gıda) alanında yoğun tempoda çalışmış, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen , Üretim planına uygun şekilde hızlı, dikkatli ve hijyen kurallarına uygun çalışabilen, Ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi, Üretim kalitesi, hijyen ve gıda güvenliği konularına özen gösteren, İş disiplini yüksek, düzenli ve titiz çalışma prensibine sahip
İŞ TANIMI
Ürün reçetelerine uygun üretim yapılması ve kalite standartlarının korunması, Üretim alanının temizlik, düzen ve hijyeninden sorumlu olmak, Üretimde kullanılan hammadde, malzeme ve ekipmanların doğru şekilde kullanılması ve korunması,
Tercihen : 25 - 45 yaş aralığı
Maaş+Prim , Yemek
Servis : Kazan-Etimesgut-Sincan-Altındağ-Keçiören-Karapürçek ( siteler kısmı)
1.Vardiya Sabah : 7:00-17:00
2. Vardiya Akşam: 17:00-01:30