Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 

Diyarbakır'da bulunan 5 yıldızlı otelimizin (Mövenpıck Hotel ) bünyesinde görevlendirilmek üzere;  Kahvaltı Hazırlama Elemanı   pozisyonunda çalışacak takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadır

Genel Nitelikler ve İşTanımı 

  • Tercihen Gastronomi ve Aşçılık alanlarında eğitim veren meslek lisesi, meslek yüksek okulu veya fakülte mezunu
  • Alanında minimum 3 yıl deneyim sahibi,
  • Aşçılık (ustalık) belgesine sahip,
  • Çalıştığı alanların temizlik ve düzenini sağlamak,
  • Executive Chef’e günlük rapor sunmak,
  • Kahvaltı servisinde sunulan tüm ürünlerin yapımı hakkında bilgi sahibi olmak,
  • Gıda Güvenlik Sisteminin yürütülmesi için gerekli çalışmalara katılmak,
  • Gerektiği anlarda bir üst ve bir alt pozisyonunun görev ve sorumluluklarını yerine getirebilmek,
  • Otelin tüm standartlarına uyum sağlamak ve uygulamak,
  • Servis öncesinde siparişlerin doğru şekilde hazırlandığından emin olmak,
  • Görevlendirildiği alanlarda misafirlere sipariş ettiği ürünleri zamanında sağlamak,
  • Otelin yangın, sağlık ve güvenlik kurallarına ve standartlarına uymak.
  • Gerektiği anlarda mönüdeki yemeklerin reçetelerinin değiştirilmesi hususunda üst pozisyonuna tavsiyede bulunabilmek ve yardım edebilmek,
 
Nitelik ve Beceriler
 

Diyarbakır'da bulunan 5 yıldızlı otelimizin (Mövenpıck Hotel ) bünyesinde görevlendirilmek üzere;  Kahvaltı Hazırlama Elemanı  pozisyonunda çalışacak takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadır

Genel Nitelikler ve İşTanımı 

  • Tercihen Gastronomi ve Aşçılık alanlarında eğitim veren meslek lisesi, meslek yüksek okulu veya fakülte mezunu
  • Alanında minimum 3 yıl deneyim sahibi,
  • Aşçılık (ustalık) belgesine sahip,
  • Çalıştığı alanların temizlik ve düzenini sağlamak,
  • Executive Chef’e günlük rapor sunmak,
  • Kahvaltı servisinde sunulan tüm ürünlerin yapımı hakkında bilgi sahibi olmak,
  • Gıda Güvenlik Sisteminin yürütülmesi için gerekli çalışmalara katılmak,
  • Gerektiği anlarda bir üst ve bir alt pozisyonunun görev ve sorumluluklarını yerine getirebilmek,
  • Otelin tüm standartlarına uyum sağlamak ve uygulamak,
  • Servis öncesinde siparişlerin doğru şekilde hazırlandığından emin olmak,
  • Görevlendirildiği alanlarda misafirlere sipariş ettiği ürünleri zamanında sağlamak,
  • Otelin yangın, sağlık ve güvenlik kurallarına ve standartlarına uymak.
  • Gerektiği anlarda mönüdeki yemeklerin reçetelerinin değiştirilmesi hususunda üst pozisyonuna tavsiyede bulunabilmek ve yardım edebilmek,
 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Kahvaltı Hazırlama Elemanı 1   5
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora

Türkiye İş Kurumu © 2025