İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
Diyarbakır'da bulunan 5 yıldızlı otelimizin (Mövenpıck Hotel ) bünyesinde görevlendirilmek üzere; Kahvaltı Hazırlama Elemanı pozisyonunda çalışacak takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadır
Genel Nitelikler ve İşTanımı
- Tercihen Gastronomi ve Aşçılık alanlarında eğitim veren meslek lisesi, meslek yüksek okulu veya fakülte mezunu
- Alanında minimum 3 yıl deneyim sahibi,
- Aşçılık (ustalık) belgesine sahip,
- Çalıştığı alanların temizlik ve düzenini sağlamak,
- Executive Chef’e günlük rapor sunmak,
- Kahvaltı servisinde sunulan tüm ürünlerin yapımı hakkında bilgi sahibi olmak,
- Gıda Güvenlik Sisteminin yürütülmesi için gerekli çalışmalara katılmak,
- Gerektiği anlarda bir üst ve bir alt pozisyonunun görev ve sorumluluklarını yerine getirebilmek,
- Otelin tüm standartlarına uyum sağlamak ve uygulamak,
- Servis öncesinde siparişlerin doğru şekilde hazırlandığından emin olmak,
- Görevlendirildiği alanlarda misafirlere sipariş ettiği ürünleri zamanında sağlamak,
- Otelin yangın, sağlık ve güvenlik kurallarına ve standartlarına uymak.
- Gerektiği anlarda mönüdeki yemeklerin reçetelerinin değiştirilmesi hususunda üst pozisyonuna tavsiyede bulunabilmek ve yardım edebilmek,
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
|
Diyarbakır'da bulunan 5 yıldızlı otelimizin (Mövenpıck Hotel ) bünyesinde görevlendirilmek üzere; Kahvaltı Hazırlama Elemanı pozisyonunda çalışacak takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadır
Genel Nitelikler ve İşTanımı
- Tercihen Gastronomi ve Aşçılık alanlarında eğitim veren meslek lisesi, meslek yüksek okulu veya fakülte mezunu
- Alanında minimum 3 yıl deneyim sahibi,
- Aşçılık (ustalık) belgesine sahip,
- Çalıştığı alanların temizlik ve düzenini sağlamak,
- Executive Chef’e günlük rapor sunmak,
- Kahvaltı servisinde sunulan tüm ürünlerin yapımı hakkında bilgi sahibi olmak,
- Gıda Güvenlik Sisteminin yürütülmesi için gerekli çalışmalara katılmak,
- Gerektiği anlarda bir üst ve bir alt pozisyonunun görev ve sorumluluklarını yerine getirebilmek,
- Otelin tüm standartlarına uyum sağlamak ve uygulamak,
- Servis öncesinde siparişlerin doğru şekilde hazırlandığından emin olmak,
- Görevlendirildiği alanlarda misafirlere sipariş ettiği ürünleri zamanında sağlamak,
- Otelin yangın, sağlık ve güvenlik kurallarına ve standartlarına uymak.
- Gerektiği anlarda mönüdeki yemeklerin reçetelerinin değiştirilmesi hususunda üst pozisyonuna tavsiyede bulunabilmek ve yardım edebilmek,
|
| |
| Meslek Bilgileri |
|
Kahvaltı Hazırlama Elemanı
|
1
 
5
|
|
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Doktora
|
|
|
|
|