İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
Firmamızın mutfak ekibine katılacak, hijyen kurallarına önem veren, lezzet ve sunum konusunda titiz Aşçı arıyoruz. Çalışma sistemi vardiyalı olup, sabah–akşam dönüşümlü olarak görev yapılacaktır.
Görev ve Sorumluluklar:
Günlük menüye uygun yemeklerin hazırlanması, pişirilmesi ve sunuma hazır hale getirilmesi
Malzeme stok takibinin yapılması ve eksiklerin bildirilmesi
Mutfak hijyeninin ve düzeninin sağlanması
Gıda güvenliği standartlarına uygun şekilde çalışılması
Ekip çalışmasına uyum sağlanması
Gerektiğinde mutfak yardımcısı ve diğer personellerle koordineli çalışılması
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
|
Aşçılık alanında en az 7 yıl deneyim (isteğe göre eklenebilir)
Türk ve/veya dünya mutfaklarında bilgi sahibi
Hijyen kurallarına uygun çalışma alışkanlığı olan
Takım çalışmasına yatkın, disiplinli ve sorumluluk sahibi
Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek
(Tercihen) ilgili mesleki eğitim veya ustalık belgesine sahip
ÇERKEKÖY KAPAKLI CİVARI
|
| |
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
İlkokul
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
|
|
|
|
|