İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
- Günlük yemek listesine uygun şekilde yemeklik malzemeleri mutfağa getirmek,
- Yemeklik malzemelerin temizlenmesi, soyulması, ayıklanması, doğranması vb. işlemleri yapmak,
- Yemekhanenin genel temizliğini ve bulaşıkların yıkanmasını yurt idaresinin uygun gördüğü ve hijyen kuralları çerçevesinde yapmak,
- Yıkanmış olan porselen (tabak, fincan gibi) ve cam malzemeleri bez ile kurulayarak yerlerine düzenli şekilde yerleştirmek,
- Kahvaltılık malzemelerini servise hazırlamak,
- Üretim yapılan mutfak ve sunumu yapılan yemekhanenin temizliğini yapmak,
- Gelen gıda ürünlerini, sarf malzemeleri depoya taşımak,
- Aşçının vermiş olduğu diğer görevleri yapmak,
- Öğrenciler ile ilişkilerinde seviyeli ve samimi olmak,
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
|
?????
- Malzeme ve kullanılması gereken mutfak gereçleri konusunda yeterli bilgiye sahip olmak,
- Hijyen kurallarına dikkat etmek,
- Temizliğe ve titizliğe özen göstermek,
|
| |
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Okur Yazar
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
|
|
|
|
|