İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
- Günlük yemek listesine uygun şekilde yemeklik malzemeleri mutfağa getirmek,
- Yemeklik malzemelerin temizlenmesi, soyulması, ayıklanması, doğranması vb. işlemleri yapmak,
- Sıcak ve soğuk yemek çeşitlerinin pişirilmesinde aşçıya yardımcı olmak,
- Kahvaltılık malzemelerini servise hazırlamak,
- Üretim esnasında ve sonrasında kullanılan araç-gereçler ile malzeme ve donanımların temizliğini yapmak,
- Üretim yapılan mutfak ve sunumu yapılan yemekhanenin temizliğini yapmak,
- Gelen gıda ürünlerini, sarf malzemeleri depoya taşımak,
- Aşçının vermiş olduğu diğer görevleri yapmak,
- Aşçı bulunmadığı zaman onun görevlerini yapmak,
- Öğrenciler ile ilişkilerinde seviyeli ve samimi olmak,
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
- Aşçı Yardımcısı sertifikasına sahip olmak,
- En az 2 yıl alanıyla alakalı iş tecrübesine sahip olmak,
- Malzeme ve kullanılması gereken mutfak gereçleri konusunda yeterli bilgiye sahip olmak,
- Hijyen kurallarına dikkat etmek,
- Temizliğe ve titizliğe özen göstermek,
|
| |
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Okur Yazar
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
|
|
|
|
|