İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
Günlük olarak menüde belirtilen tüm pastane malzemlerinin reçete usulüne uygun, porsiyon miktarlarına dikkat ederek, hijyen kuralları çerçevesinde baş aşçının talimatı doğrultusunda hazırlanması. Ürün depolarının temiz ve düzenli olmasını sağlayarak, hijyen kalite standartlarının korunması. Yemeklerin hijyen kurallarına, işyeri taleplerine uygun olarak porsiyonlama prosedürüne göre pişirilmesi ve uygun koşullarda dağıtımının yapılmasından, yiyecek deposu, derin dondurucu ve buzdolabındaki yiyeceklerin uygun ortamda saklanmasından Aşçıyla birlikte sorumlu olması.
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
|
En az bir yıl deneyimli,
Tercihen toplu yemek çıkartılan bir kuruluş deneyimi olan,
Hijyen belgesine sahip,
Ekip çalışmasına yatkın,
Vardiyalı çalışmaya uyum sağlayabilecek,
İletişimi güçlü.
|
| |
| Meslek Bilgileri |
|
Pastacı Yardımcısı
|
1
 
|
|
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
|
|
|
|
|