İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
- Aşçılara yemek hazırlama sürecinde yardımcı olmak
- Üretim planı çerçevesinde mutfak sorumlusunun vermiş olduğu görevleri eksiksiz yerine getirmek;
- Mutfak düzenini sağlamak ve temizlik işlerine yardımcı olmak
- Malzemeleri hazırlamak ve kesmek
- Gıda güvenliği standartlarına uygun şekilde çalışmak
- Mutfak ekipmanlarını temizlemek ve düzenlemek
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
- Gıda güvenliği ve hijyen konularında bilgi sahibi olmak
- Tercihen Gastronomi, Aşçılık Lisans/ Meslek Yüksek Okulu veya Aşçılık Meslek Lisesi mezunu
- Mutfak alanında en az 1 yıl deneyim sahibi
- Takım çalışmasına yatkın olmak
- Sorumluluk bilinci yüksek
- Hızlı ve esnek çalışma yeteneğine sahip olmak
- Mutfak ekipmanlarını kullanma becerisine sahip olmak
- Zaman yönetimi becerisine sahip olmak
- Mutfak konusunda kalite standart kurallarına hakim
- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış
- Hijyen belgesi olan
|
| |
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Yüksek Lisans
|
|
|
|
|