Görev Tanımı:
Hammadde kabul süreçlerinin yürütülmesi ve kontrolü,
Üretim esnasında kalite kontrol takibinin yapılması,
Kurutulmuş ürünlerin fiziksel, kimyasal analizlerinin yapılması,
Hijyen, sanitasyon ve temizlik kontrollerinin gerçekleştirilmesi,
Son ürün ve sevkiyat öncesi kalite kontrollerinin yapılması,
Kalite yönetim sistemine uygun dokümantasyon süreçlerine destek verilmesi.
Aranan Nitelikler:
Meslek Yüksekokullarının Gıda Teknolojisi veya ilgili bölümlerinden mezun,
Gıda sektöründe, tercihen kurutulmuş meyve veya benzeri üretim alanında en az 1-2 yıl deneyimli,
GMP, HACCP ve hijyen kuralları konusunda bilgi sahibi,
Sorumluluk bilinci yüksek, dikkatli ve düzenli çalışmayı ilke edinmiş,
Takım çalışmasına yatkın, iletişim becerileri gelişmiş,