İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
İş Tanımı |
|
Kayseri ili Merkez Mithatpaşa mahallesinde bulunan ÖZEL İKİNCİ YUVAM ENGELLİ BAKIM MERKEZİ 'ne Mutfakta görevlendirilmek üzere BAYAN mutfak personelleri alımı yapılacaktır. İş görüşmeleri yüzyüze gerçekleştirilmektedir.
Çalışma saatleri vardiyalıdır. İşverenle görüşülecektir.
Cumhuriyet Meydanına servis vardır. Servis güzergahı işverenle görüşülecektir.
LÜTFEN KURUMA GELEREK YA DA AŞAĞIDAKİ ADIMLARI İZLEYEREK ONLİNE BAŞVURU YAPINIZ.
1- TC KİMLİK NUMARANIZ VE ŞİFRENİZ İLE İŞKUR RESMİ WEB SİTESİNE ( www.iskur.gov.tr ) GİRİŞ YAPINIZ.SADECE RESMİ WEB SİTESİNDEN ŞİFRE İLE GİRİŞ YAPTIĞINIZ VE BAŞVURUYU TAMAMLADIĞINIZ TAKDİRDE İŞVEREN İLETİŞİM BİLGİLERİNE VE ADRESİNE ULAŞABİLECEKSİNİZ.
2- ÖZGEÇMİŞ ALANINDA BULUNAN MESLEK VE ÖĞRENİM BİLGİLERİNİZ İLE BAŞVURACAĞINIZ İLANDAKİ BİLGİLERİN AYNI OLMASINI SAĞLAYINIZ.
3- İLAN SAYFASININ EN SONUNDAKİ “BAŞVUR” BUTONUNA TIKLAYINIZ VE BAŞVURUNUZU TAMAMLAYINIZ DAHA SONRA FİRMA İLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.
|
|
Nitelik ve Beceriler |
|
Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek olan,
Etkili iletişim kurabilen,
Dikkatli, titiz ve sabırlı,
Tercihen deneyimli,
Ekip çalışmasına uyumlu, etik, güler yüzlü,
Hasta güvenliği ve hasta memnuniyetini ön planda tutan ekip arkadaşları aramaktayız.
|
|
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
İlkokul
|
En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
|
|
|
|